DermaOxy

Book en tid

DermaOxy



En dansk udviklet anti-age behandling

DermaOXY’s oxygenkoncept er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på valget af ingredienser. I sammenhæng gør de anvendte ingredienser en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur. 
Vi udvælger og sammensætter råmaterialer, der har en dokumenteret anti-ageing effekt, med fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig får du en synligt sundere hud. Oxygenbehandlingen er en effektiv og sikker behandling, helt uden injektioner.

Hvordan fungerer en oxygenbehandling?
Ved en oxygenbehandling tages der brug af ilt under tryk til at puste nærende og effektive ingredienser ned i det dybere hudlag dermis - hvor de for alvor kan tage effekt og modvirke aldringstegn.
Vores hud er modstandsdygtig overfor udefrakommende substanser, hvilke også gør at cremer og serum, på egen hånd, faktisk har meget svært ved at trænge dybere end det øverste hudlag.

Først anvendes der en Airbrush, som ved brug af ren luft under højt tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i dermis. Dette serum indeholder en lang række aktive anti rynke komponenter, såsom Hyaluron syre der fugter huden og Retinyl der stimulere cellefornyelsen.
Ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser efterfølgende endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti- ageing effekt. Dette sikre at huden optager de aktive ingredienser og medvirker at der allerede 20 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden.

Hvordan dannes rynker?
Det øverste lag - epidermis, er hudens beskyttende overflade, dog får huden sin styrke, struktur og elasticitet igennem det underlæggende hudlag – dermis. Dermis står for hudens fylde og er et kompakt hudlag, hvis primærer komponenter er kollagen, som giver huden sin styrke og struktur, samt elastinfibre som giver huden sin spændstighed og elasticitet.
Med alderen mindskes mængden af kollagen og hyaluron i huden, da produktionsevnen gradvist nedsættes efter 25-års alderen.
- Huden mister sin styrke og fylde, da kollagen udgør en stor del af hudens struktur og bindevæv
- Elastin fibrene bliver slappe og elasticiteten svækkes – huden mister sin spændstighed 
- Hudens evne til at danne og bevare fugtighed forringes pga. mangel på hyaluronsyre.
 





Oxygenbehandlingens effekt:
- Stimulerer produktionen af kollagen
- Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet
- De aktive ingredienser transporteres vha. ren ilt ned i dermis
- Opretholder og genopbygger hudens fugtbalance, ved tilførsel af hyaluron
- Synligt resultat 20 min efter behandlingen.

Anti-ageing kurforløb
Ønskes du for alvor at bekæmpe alderens tegn kan du modtage et kurforløb hvor hvor oxygenbehandling understøttes af dermaOXY's MicrodermaBrasion behandling som renser huden og gør den mere modtagelig over for de aktive ingredienser tilført under oxygenbehandlingen.

Dokumentation
DermaOXY's produkter og behandling er testet og dokumenteret i unversitetsrapporten "DermaOXY - Effect and evidence".
Rapporten er skrevet af Beate Klösgen fra Institutet for Fysik, Kemi og Farmaci hos Syddansk Universitet, Odense.

 






En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System