Fodbehandlinger

Book en tid

FodbehandlingerFå glade fødder med forkælende fodpleje

Udover vores kosmetologiske baggrund Hos Risskov Krop og Hudpleje tilbyder vi også plejende fodbehandlinger af uddannet fodplejer. Med 25 års erfaring indenfor hudterapi og fodpleje, yder vi professionelle behandlinger, der vil give dig glade og sunde fødder. Vi tilbyder grundlæggende to slags fodbehandlinger, hvor du herefter har mulighed for tilvalg af f.eks. fjernelse af lak, lakering og shellac. Vores to fodbehandlinger er bestående af:

Almindelig fodbehandling (45 min):
Først et fodbad med urtevand, herefter fjernelse af hård hud og ligtorne mm., negleklip, fil og rens af negle og til sidst en afsluttende creme. Hertil har du mulighed for at tilføje lak til behandlingen.

Fodbehandling Spa Wellness (60 min):
Først et fodbad i et specielt oliebad, dernæst peeling med en skrubbecreme, fjernelse af hård hud og ligtorne mm., negleklip, fil og rens af negle. Afslutningsvis får du kølende pebermyntemaske på i 5 minutters tid, efterfulgt af fodmassage med olie og til sidst en afsluttende creme. Hertil har du mulighed for at tilføje lak til behandlingen.

Priser på fodbehandling

Vores priser afhænger selvfølgelig af, hvilke tilvalg du eventuelt gør dig. Vores almindelige fodbehandling står til 439,-, og vores Spa Wellnes fodbehandling står til 565,-. Dertil kan du tilføje følgende behandlinger:

• Fjernelse af lak og shellac til hhv. 39,- og 100,-
• Lakering eller shellac til hhv. 245,- og 385,-.
• Fransk shellac 449,-.

Vi tilbyder også fodbehandlinger inklusive fransk eller farvet shellac til hhv. 675,- og 650,-.

Lad dine fødder finde vej til os

Du finder klinikken på Nordre Strandvej 74 i Risskov ikke langt fra Aarhus centrum. Kig forbi og hør mere om vores behandlinger, få gode råd til din egen hud- og fodpleje eller se nogle af vores mange lækre hudplejeprodukter. Ved spørgsmål eller booking, kan du kontakte os på telefon 86170191, sende os en mail til wendy.thomassen@gmail.com, eller du kan nemt og hurtigt bestille tid til en behandling direkte på vores hjemmeside.

En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System